+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Výživové semináře a skupinové programy hubnutí nejen pro firmy

V rámci výživového poradenství pro firmy řeším i téma práce, protože to, kde pracujeme, velmi ovlivňuje i naše způsoby stravování. V práci trávíme průměrně 8 hodin denně, práce ovlivňuje náš životní styl, zdraví, náladu, ale i celkovou spokojenost.

Jednoduše, učím klienty dát si zdravé jídlo v pracovním shonu, zařadit přirozený pohyb a jak toto vše zvládat v práci i v soukromí. Ve větších firmách obvykle jedno školení k trvalé změně nestačí, oblíbené jsou firemní plány na míru s motivačními postupy, který zhodnotí vaši situaci, doporučí prospěšné rady a uvedení do praxe.

Jedná se nejen o zajímavý benefit pro zaměstnance, ale i možnost přispění z role zaměstnavatele na zdraví svých kolegů. Programy jsou nejen úspěšné z hlediska pozitivní motivace a dobré nálady, zlepšení zdravotního stavu nebo snížení váhy, ale též je lze využít jako teambuilding a vnitřní zlepšení vztahů všech zúčastněných. 

REFERENCE FIT PROGRAMŮ PRO FIRMY:

Ač typické představitelky kategorie, kde by zhubnutí nikdo nepředpokládal (účetní, mzdové a daňaři…), díky kurzům Ing. Jany Platilové z Fitkůstky a jejímu osobnímu přístupu, vybuzení z letargie, energii, kterou na vás dokáže přenést – i my jsme to dokázaly!

Díky jejímu firemnímu kurzu a školení se dostalo na každý dotaz, na každou z nás a na naše dotazy o dětech, ačkoliv to nebylo v plánu :-). Byla velmi ochotná a sdělila nám nad rámec, jaký zvolit přístup při zácpě u dítěte, jak přistupovat k dítěti, které nerado jí, které má sklony k sedavému využití volného času, baví se výhradně "tabletem"... s tím vším nám Janička pomohla.

Nejúčinnější je metoda poznávací a ochutnávací, to ví každý z nás. Kolik ale čeho je kde skryto, jak velké množství si můžete dát ve svém denním přídělu, to jsme si nedokázaly z počátku vůbec představit. Hravou metodou a přístupem Janičky jsme během chvilky měly nacvičenou porci „do dlaně“. 

Společně jsme naplánovali pohybovou aktivitu, která se dá jednoduše zvládnout za pár minut v práci (opravdu pár minut, ne desítky minut), vše nám neuvěřitelně pomohlo, rozhýbaly jsme těla a střeva, ale i hlavy... 

Díky Janičky podpoře, kterou investuje do každého, kdo k ní přijde, nemusíte mít obavu, že v okamžicích, kdy se váha zastaví a nejde dolů, nepřijde s novým nápadem a nevyburcuje k dalším výkonům. Profesionálně zpracované a předávané podklady, náměty k různým aktivitám, sportům, různým doplňkům pro sport, zařazení období odpočinku – jak ve firmě pro kolegyně, tak následně i pro každou z nás individuálně.

Osobně si také velice cením zpětné vazby, plánů, které se daly uskutečnit a zvládnout, tzn.“laťky“ ne příliš vysoko, ale ani ne příliš nízko a průběžné kontroly, aby váha opět nestagnovala nebo nešla směrem nahoru.

Mohu jen vřele doporučit, Janička za Vámi přijede přímo do firmy a není to na hodiny... Opravdu se pak kancelář stane více pozitivní. A jako účetní samozřejmě vítám i možnost služeb Janičky odepsat si z daní. 

S pozdravem Jiřina Kyslíková