+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Výsledky a recenze redukčních kurzů Fitkůstky

Máme tu opět zakončení podzimního redukčního kurzu. A výsledky? Za 8 týdnů 9,6 kilo Pavla, která hubla po porodu, 8,8, kg Ivana, 7,8 kg Zuzka, která jedla hlavně večer. A to vše bez hladovění a diet, za pomoci psychologie hubnutí, výživy a spalovacího cvičení. Prima parta, atmosféra i nálada. A na závěr vánoční rautík ze samých dobrot a Janina proteinového chleba.

Níže další milé recenze, které mě velmi těší, jsem za ně ráda a s dovolením autorek si dovolujeme zveřejnit. Vaše Jana Platilová

Ing. Ivana Simajchlová, České Budějovice

Milá Jani, jsem ráda, že jsem Tě potkala! Dlouho jsem váhala, zda se na kurz přihlásit. Nakonec jsem se odhodlala a „chytila“ poslední místo v Tvém podzimním kurzu. Setkání s Janou pro mě bylo setkáním s milým a empatickým člověkem, který svou práci dělá s láskou a snaží se druhým pomoci.

Mně Jana ukázala cestu – a zdůrazňuji, že tu správnou cestu – k vysněnému cíli. Domnívala jsem se, že o stravování a hubnutí či nehubnutí už vím úplně vše a bylo mi záhadou, proč se mi nedaří zhubnout tak pohodově jako před dvaceti lety. Hned po prvním setkání jsem věděla, že tentokrát bude na konci úspěch.

Každá lekce byla nabitá cennými informacemi, vtipnými historkami a hlavně porozuměním, pochopením a podporou.

Jani, mockrát Ti děkuji!

Lenka Hanušová Frčková, Český Krumlov

S jídelníčkem od paní Jany jsem se setkala již před zhruba 7 lety, kdy se mi dle něj povedlo za 3 měsíce zhubnout 12kg. Váhu jsem si bez problémů držela 5 let. Po dvou porodech jsem se se svou váhou dostala opět tam, kde jsem před 7 lety začínala, takže kontaktovat opět paní Janu, byla jasná volba. Absolvovala jsem u ní společně s mojí sestrou podzimní redukční kurz. Jídelníček na míru byl opět sestaven precizně a nápaditě z jídel, která běžné jím, takže mi jeho dodržování nedělalo žádný větší problém. Cvičení, která jsou součástí kurzu jsou pro mě, jako člověka co nerad cvičí velmi zajímavě sestavena, tempo je přizpůsobeno možnostem každého a velmi mě bavilo. Za 8 týdnů jsem zhubna skoro 7kg a moc se těším na Novoroční kurz, na který jsem již přihlášena.

Velké díky patří paní Janě za její úžasnou povahu, vstřícnost a porozumění, je to její zásluha, že mě hubnutí baví a kila jdou dolů bez větší námahy.

Zuzana Bícová, České Budějovice

Do kurzu jsem se přihlásila hned na konci léta. Prohlížela jsem si tehdy na jedné akci ve městě hedvábné sukně a byla zklamaná a na sebe naštvaná, že tak jak vypadám si žádnou sukni obléct nemůžu. Přitom se mi tak líbí! Když jsem pak později jen tak koukala do mobilu, vyskočila na mě upoutávka na stránky Jany Platilové s informací o začínajícím kurzu. Stačilo pár kliků a byla jsem tam. Někdy je dobré nad věcmi moc nepřemýšlet.

Před týdnem jsem kurz dokončila. Jsem lehčí o téměř 8 kilo a menší o 14 cm v pase. Mám pocit, že mě to nestálo skoro žádné úsilí. Snad jedině ten čas. „Obětovat“ kus neděle na cvičení a krátkou přednášku.

Za svůj život jsem v hubnutí vyzkoušela všechno možné (i nemožné) ale prvně mám pocit, že to můžu opravdu zvládnout a cítit se sama se sebou dobře. Dostala jsem do jídla pravidelnost, to mi myslím hodně pomohlo a snažím se víc spát. Největší posun pro mě je v tom, že svět se nehroutí, když některé dny jídlo opravdu nezvládnu. Prostě jedeme dál! A tak pokud někdo uvažujete o životní změně, jděte do toho a přihlaste se. Jsem přesvědčená, že nebudete litovat. Janě moc děkuju za nastartování a velmi se těším na pokračování kurzu a svou první hedvábnou sukni… 

Vlasta Letovská, České Budějovice

Blíží se doba vánoční, ale já se ještě ohlédnu za uplynulým podzimem. Hodně pozitivního jsem slyšela a četla o jakési "fitkůstce" a výživové poradkyni Ing. Janě Platilové. I moje starší dcera s ní má jen pozitivní zkušenosti. Ale já, protože už nejsem nejmladší a cvičení až tak nedávám, jsem se o to moc nezajímala. Ale dárek je dárek a protože jsem dostala kurz od mladší dcery s tím, abych jej absolvovala s ní, ani chvilku jsem neváhala a nelituji. 

Co to obnášelo? Cvičení každou neděli odpoledne, ale nejen to. Cílem bylo hlavně se naučit znát své tělo a vědět, čím ho "nakrmit". Na začátku jsme vyplnily dotazník co máme rády, jaká jídla vaříme, bez čeho se neobejdeme (i s pitím vína či piva se dá hubnout :-)), jak jsme na tom s pohybem a celkově, jaké jsou naše možnosti jak stravovací, tak fyzické. Následovalo měření a vážení a šly jsme do toho! Na základě toho všeho každému Jana sestavila jídelníček na 14 dní, který jsme si mohly na základě Jany doporučení zaměňovat a dělat si ho tak pestřejší.

Jana je úžasný člověk. S jakou láskou a nadšením se tomu věnuje, to bych přála každému zažít. Svou pozitivní energii předávala nám všem. Nikdy bych nevěřila, že se dá jíst úplně všechno, co mám ráda (i sladké) a výsledky budou tak úžasné.

Já s dcerou jsme byly v kurz pro začátečníky, dále je ještě kurz pro pokročilé. Po osmi lekcích byly výsledky neuvěřitelně skvělé. Jako kurz jsme se zbavili 104 kg. U nás to bylo nejvíce přes 9 kg. To už stojí za to. A při tom bez trápení se nějakou dietou.

Na konci kurzu byl závěrečný raut. Nevěřily jsme, co vše se dá udělat a přitom je to výborné, zdravé, oku lahodící a zasytí to. A protože se blíží Vánoce a Silvestr, občerstvení bylo zaměřeno tímto směrem. Takže obložené chlebíčky, sladké kuličky...

Moc moc moc bychom chtěly obě Janě poděkovat za její lidský přístup, pochopení nás "obézních" a za lásku s jakou to dělá. Obdivuji i jejího manžela a tři krásné dcery, které jí při závěrečném rautu pomáhali. Přeji hodně dalších spokojených klientů a že jsme byli všichni opravdu spokojeni dokazuje i to, že v lednu se uvidíme v pokračovacím kurzu.

Pavla Soukupová, České Budějovice

Mě nezbývá už nic než jen, že se k mamce připojuji s chválou a s díky směrem k Janě. Byla jsem moc ráda, že jsme kurz absolvovaly spolu - byl to pro mě i krásný čas strávený s mamkou. Jídelníčku i informací, které nám Jana předala, si moc vážím. I s ohledem na to, že mám doma tři děti, které bych ráda stravovala tím správným způsobem a dala jim základ dobrých stravovacích návyků. A právě Jana je osoba, která umí informace předat a že má opravdu co předávat.

Ještě jednou díky a v lednu se budeme s mamkou těšit!

Lucka Husáková, Poříčí nad Sázavou

Moc děkuji za možnost zúčastnit se redukčního kurzu, přestože jsem z daleka a nemohla jsem navštívit všechny hodiny. Nikdy jsem však nepřišla o všechny důležité informace, které se tam probíraly. Cvičení se sice nenahrazuje, ale to mi vůbec nevadilo. Povedlo se mi zhubnout 7,5 kg a to i přesto, že se živím jako cukrářská a často musím v práci ochutnávat. A hubnu i dále po skončení kurzu. Perfektní jídelníček a informace z kurzu jsou pro me top. Už jsem z Janou zhubla asi před 7 lety, takže teď, když jsem se dostala na váhu, se kterou jsem si nedovedla poradit, tento redukční kurz byl jasnou volbou a vůbec toho nelituji. 

Zuzana Kozelková, České Budějovice 

Jani, pomohla jsi spoustě lidem na těle i na duši i mě. A všichni, kdo tě znají a jsou s tebou v kontaktu, tě mají moc rádi a obdivujou tě.Věř tomu, slyším to z každé strany... Jsi inspiraci pro mnoho z nás, tím jak jsi šikovná, úspěšná a přitom stále skromná a lidská... Mám tě ráda a děkuji za to že jsi. Užij si s rodinkou krásný a klidný adventní čas.