+420 607 683 430
info@fitkustka.cz
facebook.com/fitkustka PODZIMNÍ REDUKČNÍ KURZY srovnejte si jídlo na talíři i v hlavě - zdravé a efektivní hubnutí bez jojo efektu.
Fitkustka-banner-01
Fitkustka-banner-02
Fitkustka-banner-03
Fitkustka-banner-04
Fitkustka-banner-05
Fitkustka-banner-06
Fitkustka-banner-07
Fitkustka-banner-08
Přihlášení
newsletter
... nabídky, novinky, slevy

Lituji, že jsem se nepřihlásila již dříve, Petra K.

Milá reference a poděkování, které vážně zahřeje a jsem ráda, že jsme to společně zvádli. I já tobě děkuji Petruš a s tvým dovolením se podělím i zde. Vaše Jana

Milá Jani,

dovol, abych Ti nejprve poděkovala za vše, čím jsi mě dokázala nakopnout a pomalu se dostávat zpět do mého „starého těla“, které si prošlo dvěma těhotenstvími s vysokými váhovými přírůstky. Dlouho jsem o kurzu přemýšlela a lituji, že jsem se nepřihlásila již dříve. Přece jen, když si člověk uvědomí, že nemá zhubnout do plavek, ale do zimní bundy z předchozí sezóny, nemá ze sebe moc radost. Po absolvování dvouměsíčního kurzu mi jsou nejen bundy, ale i letní věci z let, kdy bylo do dětí ještě daleko.

Popravdě nemám moc ráda slovo dieta, člověk si hned představí hromadu zákazů, příkazů, omezení a vybočení ze zajetého způsobu života. Všechny tyto zákazy pak má člověk tendenci často obcházet. Za dva měsíce jsem ani jednou neměla pocit, že bych zažila něco z výše zmíněného, vše probíhá velice nenásilnou formou.

Chtěla bych moc poděkovat za sestavení jídelníčku, který se skládal ze surovin, které jsem jedla i před tím. Při dodržování jídelníčku jsem nikdy nezažila pocit hladu. Vařím pouze jeden druh jídla pro celou rodinu, takže i manžela potěší občasná poznámka okolí, že zhubnul (a to záměrně nehubne).

Jani, děkuji za veškerou motivaci a za Tvůj elán, kterým nabíjíš na kurzu nejen mne, ale pevně věřím, že i všechny v sále.